



Agenda

Time	Duration	Topic
9:00 - 10:00	60 min	Welcome Coffee and Registration
10:00 - 10:30	20 min	Bespin Global Key Note: An Introduction to Bespin Global By: Sameh Hijazi
10:30 - 11:00	20 min	Fortinet Key note: Fortinet in Saudi By: Abdul Aziz
11:00 - 11:30	30 min	Microsoft 365 + Backup and Security By: Mohamed Mokhtar
11:30 - 12:00	15 min	Networking and Coffee break
12:00 - 12:30	30 min	Fortinet Cloud Security By: Islam Abuloum
12:30 - 13:00	30 min	Managed M365: Managed Service Offering By: Mohamed Mokhtar
13:00 - 13:30	30 min	Driving Smarter Decisions with Azure Al By: Mahmoud Atallah
(13:30 - 15:00	90 min	Closing note and lunch